Rólunk

Átfogó képet alkotunk az emberről, aki jóval több, mint erőforrás.

A The Three HR Group azt a célt tűzte ki maga elé, hogy partnerei számára a meglévő erőforrások, folyamatok feltérképezését követően, minden esetben speciálisan az adott szervezetre szabott HR és munkajogi megoldásokkal szolgáljon, melyek valós, számszerűsíthető gazdasági eredményeket produkálnak partnerei számára.

Fő törekvésünk, hogy partnereinkkel szoros kapcsolatot alakítsunk ki, alaposan megismerjük működésüket, hogy szolgáltatásaink közül a leginkább célravezetőt tudjuk ajánlani.

A The Three HR Group olyan egyedülálló szolgáltatást nyújt, mely segítségével minden vállalat hatékonyabbá teheti munkatársaik együttműködését, bővítheti személyi állományi létszámát, minőségi cserét hajthat végre, valamint biztosíthatja a jogszabályoknak megfelelő és racionális munkaügyi rendszerét.

A partnereink számára testreszabott egyedi és minden esetben célzott HR és munkajogi megoldások eredményességét magasan szakképzett munkatársaink, alapos munkaerő-piaci és munkajogi ismereteink, valamint gyors reakcióidőnk garantálja, elkerülve a felesleges idő- és pénzpazarlást.

A hosszútávon eredményesen működő szervezet elengedhetetlen feltétele a hatékonyan, termelékenyen dolgozó munkaerő-állomány, akik motiváltan és elkötelezetten végzik tevékenységüket a vállalati célok eléréséért.

Várkonyi-Kovács Anna & Bandúr Renáta & Ács Tibor

Várkonyi-Kovács Anna

Grafológus, írásszakértő

Várkonyi-Kovács Anna vagyok, az Országos Írásszakértő Intézetben végeztem a tanulmányaimat, mint okleveles grafológus, írásszakértő. Tanulmányaim során pszichológiai ismereteket is szereztem. 
A grafológia tudományának segítségével olyan komplex személyiségkép készíthető, mely ismeretében eredményesen, kifejezett az egyén személyiségének legmegmefelelőbb pozicíót lesz képes betölteni a munkaerőpiacon, mely hozzájárul az adott cég eredményes működéséhez. 

Ács Tibor

HR szakértő, munkajogi tanácsadó

Ács Tibor egyetemi okleveles humánszervező, munkajogi szakokleveles tanácsadó és minőségügyi menedzser vagyok.  Közel tizenöt éves, a HR szakmát teljes mértékben átölelő, teljes körű tapasztalattal rendelkezem, melyet mind kis- és középvállalati, mind multinacionális nemzetközi vállalatoknál szereztem, gyártó- és szolgáltató cégeknél egyaránt. Szakértői területeim a toborzás-kiválasztás, illetve a munkajog-munkaügy.

Bandúr Renáta

Személyiségelemző szakértő

Bandúr Renáta vagyok, tanár. Diplomáimat az Eszterházy Károly Főiskolán szereztem, majd a Szent István Egyetemen folytattam gazdasági tanulmányokat, közgazdász-gazdálkodási szak-irányon. 
Amíg a közoktatásban tanítottam, a differenciálás, csoportmunka, integrálás témakörében végeztem kutatásokat, míg végül végérvényesen a személyiségvonások, tipizálás, csoportdinamikai vizsgálatok  mellett köteleződtem el. 

Pszichológiai és egyéb alternatív módszerek alkalmazásával az ember, mint önálló individuum áll vizsgálataim középpontjában.